Agromarket Niš je vodeća firma u regionu koja se bavi mašinskom obradom metala i ostalih mašinskih materijala kao i izradom alata, različitih delova mašina i procesnih linija.

Zašto Odabrati Agromarket Niš?

Mašine i oprema poslednje generacije

Investirali smo u mašine i opremu poslednje generacije kako bismo bili u koraku sa svetskim trendovima kvalitetne mašinske obrade, izrade delova i mašina.

Sertifikovana proizvodnja

Pružamo usluge koje su sertifikovane ISO9000:2008 standardom kvaliteta. Agromarket d.o.o Niš je uvek tu da Vam pruži mašinske usluge koje će zadovoljiti i najzahtevnije klijente.

Brzo i Ekonomično

Pored visikog kvaliteta Agromarket Niš se trudi da sve dogovorene poslove završi u strogo definisanim rokovima po najpovoljnijim tržišnim cenama.

Za Vas pružamo:

  • strugarske usluge;
  • glodačke usluge;
  • brusačke usluge;
  • sve vrste usluge CNC mašinske obrade;
  • izade delova;
  • izrade sklopova;
  • izrada podsklopova;
  • izrada kompletnih linija;
  • sve vrste varenih konstrukcija sa obradom;
  • usluge bušenja itd.

Sve usluge mašinske obrade višimo na kvalitetnim mašinama poslednje generacije. Naš mašinski park uključuje CNC i konvencijalne mašine.

slide3-h4.jpg

Agromarket Niš od 1990. godine pruža visoko-kvalitetne usluge CNC mašinske obrade prilagođene širokom spektru kompanija u različitim industrijama.

Agromarket d.o.o Niš sarađuje s velikim brojem kompanijama širom zemlje i regiona.

Zahvalni smo na pruženom poverenju i radujemo se svim novim poslovnim projektima.

Ukoliko nam pružite poverenje očekujte najbolju uslugu mašinske obrade metala, izrade delova, podsklopova i mašina.

Primenjujemo različite tehnologije obrade metala i izrade komponenata, podsklopova i sklopova mašina.

Sertifikovani smo od strane međunarodne akreditacione agencije ISO9000:2008 standardom kvaliteta.

Nebojša Manojlović
Vlasnik i direktor

Pružanje najkvalitetnijih usluga klijentima u različitim domenima industrijske proizvodnje. Mašinska proizvodnja prema svetskim standardima.

Unapređenje poslovnog okruženja i podsticaj privrednog rasta regiona upotrebom najsavremenihjih tehnologija. Pružanje jedinstvenih mašinskih usluga i sticanje poverenja klijenata.

Kontinuriranim investiranjem u ljuske resurse, mašine i opremu uspeli smo da podignemo proizvodne kapacitete na zavidan nivo a kvalitet usluga koje pružamo sertifikovan je ISO9000:2008.

ODLUČNI SMO DA UZ POMOĆ TEHNOLOGIJE POSLEDNJE GENERACIJE PRUŽIMO JEDINSTVENA I INOVATIVNA INŽENJERSKA REŠENJA KLIJENTIMA, KOJA ĆE OPRAVDATI VAŠE POVERENJE.

Agromarket Niš je društveno odgovorno preduzeće. Trudimo se da zaposlenima pružimo najkvalitetnije uslove rada i težimo stalnom napredovanju. Agromarket Niš stalno zapošljava stručan kadar. Ukoliko želite da budete deo Agromarket tima slobodno nas kontaktirajte.