Korak ispred konkurencije - Agromarket Niš

Mašinska obrada i izrada delova

Od 1990. godine, Agromarket d.o.o Niš pruža visoko-kvalitetne usluge tradicionalne i CNC mašinske proizvodnje prilagođene širokom spektru kompanija u različitim industrijama. Agromarket d.o.o Niš sarađuje s različitim kompanijama širom zemlje.
Razvijali smo i ponosni na različite proizvode po kojima smo prepoznati na tržištu regiona. Na više sajmova osvajali smo nagrade za najkvalitetniji i najinovativniji proizvod – pumpe za navodnjavanje i kosačice.

 

 

Na jednom mestu - Agromarket Niš

CNC i Tradicionalna Mašinska Obrada

CNC mašinska obrada je proces koji automatizuje rad alatnih mašina pomoću precizno programiranih komandi računara. CNC mašinska obrada postala je industrijski standard krajem 1960-ih i ostala je poželjna metoda obrade do danas. Precizna CNC obrada može proizvesti mnoge vrste kompleksnih delova i komponenata sa visokim stepenom preciznosti. Mašine i alati koji se mogu kontrolisati pomoću CNC obrade uključuju strugove, brusilice, rutere, glodalice kao i ostale mašine.

Najveći proizvodni kapaciteti u regionu

Izrada delova na CNC strugovima

Usluge CNC struganja je idealna za proizvodnju složenih delova gdje su preciznost i tačnost od najveće važnosti. Naši CNC strugovi za izradu mašinskih delova kreću se od vrlo malih do velikih kapaciteta.
Izborom Agromarket d.o.o Niš za vaše potrebe za mašinskom obradom na CNC strugovima, bićete sigurni da ćete dobiti gotove proizvode koji će prevazisati visoke standarde u smislu kvaliteta, tačnosti i preciznosti.

Agromarket Niš – Uvek ispred konkurencije

Mazak Integrex 200 III-ST

Agromarket Niš nudi napredne 5-osne usluge mašinske obrade koje značajno povećavaju niz mogućnosti za izradu delova u različitim oblicima i veličinama. Kontaktirajte nas ukoliko imate potrebe za najkompleksnijom 5-osnom mašinskom obradom. Mazak vertikalnim obradnim centrom sa simultanih i nezavisnih 5 osa vršimo preciznu mašinsku obradu najsloženijih mašinskih delova. Zaronite u svet neograničenih mogućnosti mašinske obrade metala. Naše 5-osne usluge obrade će vam omogućiti da svoje proizvode podignete na viši nivo i nadmašite očekivanja vaših kupaca.
Termin “5-osna obrada” odnosi se na broj pravaca u kojima se alat za obradu može pomerati.

Izrada delova na CNC glodalicama sa 3 ili 4 osa

Usluge CNC glodanja predstavljaju odlično rešenje za izradu delova sa složenim oblicima i tolerancijama velikih dimenzija, a istovremeno obezbeđuju ekonomično rešenje za kratke proizvodne radove.
Precizno glodanje CNC-om može proizvesti praktično bilo koji 2D ili 3D oblik.